Sammutusjärjestelmien suunnittelu

 

Tietomallipohjaista 3D-suunnittelua hyödyntämällä varmistamme oikein mitoitetun sprinklerijärjestelmän toimivuuden ja toteutettavuuden jo suunnitteluvaiheessa. Huolellinen suunnittelu auttaa projektia pysymään budjetissa ja mahdollistaa laadukkaan lopputuloksen.

3D-mallennus ja asiantuntijapalvelut

Yrityksemme erityisosaamista on vaativien kohteiden sammutusjärjestelmien tietomallinnus. Suunnittelussamme lähtökohtana on löytää kunkin kohteen tarpeita vastaava ja toteutettavissa oleva sammutusjärjestelmäratkaisu.

Tietomallinnus mahdollistaa kohteen eri suunnitelmien samanaikaisen tarkastelun kolmiulotteisesti. Suunnitelmien toteutettavuutta arvioidaan mallinnusvaiheessa, jolloin varmistetaan sekä työn laatu että minimoidaan teknisten ristiriitojen mahdollisuudet. Sprinklerijärjestelmien 3D-mallinnuksella pystytään myös optimoimaan tekniikan vaatima tila ja rakennustöiden aikaiset muutokset. Huolella laaditut mallinnukset ovatkin hyvä tapa saavuttaa kustannussäästöjä rakennusvaiheessa.

Suunnittelutyössä käytämme MagiCAD-ohjelmiston lisäksi Navisworks- ja Tekla BIMSight -tietomalliohjelmistoja. Meillä on sprinklerisuunnittelu- ja projektinjohtokokemusta useasta kymmenestä kohteesta koko Suomen alueella, sisältäen liike-, palvelutalo-, sairaala-, logistiikka- ja tehdasrakennuksia.

 

Lue lisää yrityksestämme

Asiantuntijapalvelut

 

Tarjoamme monipuolisia sammutusjärjestelmien asiantuntijapalveluita vuosikymmenien kokemuksella. Laadimme kustannusarviot hankkeesi sammutusjärjestelmille, teemme tarvittavat taustaselvitykset sekä laadimme budjettihinnoittelun ja tarjouspyyntödokumentit kohdekohtaisesti.

Henkilöstöllämme on sprinklerisuunnittelu- ja projektinjohtokokemusta useasta kymmenestä kohteesta koko Suomen alueella, sisältäen liike-, palvelutalo-, sairaala-, logistiikka- ja tehdasrakennuksia. Olemme olleet mukana muunmuassa Kalasataman keskuksen, Olympiastadionin ja Helsingin uuden keskuskirjaston rakennushankkeissa. Kussakin projektissa tavoitteenamme on löytää kohteeseen sopiva sammustusjärjestelmäratkaisu. Erityisosaamistamme on vaativien kohteiden kolmiulotteinen tietomallisuunnittelu.

 

Tutustu referensseihimme

Festec Oy on automaattisten palontorjuntalaitteistojen suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto. Kotimaisena ja riippumattomana toimijana tarjoamme asiakkaillemme sprinklerisuunnittelua vuosikymmenien kokemuksella.

Haluatko kuulla meistä lisää?

Pyydä lisätietoja